Clarion Hotel & Congress Malmö Live

malmo-live

Malmö Live erbjuder det bästa inte av två världar, men tre: ett förstklassigt konserthus, konferenscenter och hotell allt i ett som täcker ett helt kvarter. Malmö Live är inte bara Skandinaviens hetaste kulturella mötesplats – det är ett livligt bostadsområde. En ny dynamisk stadsdel i ett utmärkt läge i centrum. Ett utbud av butiker, restauranger och caféer betyder besökare och gäster kommer inte behöva leta länge för bekvämligheter: de ska vara rätt där på deras tröskel.

 

Allt är nära i Malmö. Det centrala läget med 2 minuter till Malmö centralstation, tre minuter med tåg till Triangeln, sex till Hyllie – hem till Malmö Arena och Emporia mega-gallerian – och ca 20 minuter till Köpenhamns flygplats och 40 minuter till Malmö Airport, ger dig smidig tillgång till och från Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Stadsbussar, regionbussar och bussar till Malmö Airport stannar också i närheten.

https://www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-congress-malmo-live/om-hotellet/

 

Hitta till Clarion Malmö Live

Nedan information är hämtad från Malmö Lives hemsida: för mer information, vänligen gå in på deras hemsida här

MED TÅG

Malmö Live ligger mycket nära Malmö Centralstation. Du promenerar hit längst med kanalen i riktning mot Slottsparken på 5 minuter.

MED BUSS

Buss 2, 3, 5, 7 och 8 går till Malmö Live Konserthus. Hållplatserna heter Anna Linds plats eller Bagers plats och resan tar endast 3-4 min från Malmö Centralstation.

PÅ CYKEL

Det finns gott om cykelvägar i Malmö och cykelställ i direkt anslutning till kvarteret och huset.

MED BIL

Ett ordentligt utbud av parkeringsplatser finns att tillgå för dig som kör till Malmö Live.

P-huset Malmö Live, Gibraltargatan

P-huset Godsmagasiet, Södra Neptunigatan

P-huset Bagers Plats, Nordenskiöldsgatan